GYIK

1. Mi történik akkor, ha az Optrex ActiMist™ 2in 1 Szemspray közvetlenül a nyitott szemembe fújom?

Egy kis ideig égető érzést tapasztalhat, ha véletlen a nyitott szembe fújt a spray-el. Ez az érzés azonban hamar elmúlik, és káros hatástól sem kell tartani. Legközelebb kérjük, legyen óvatosabb, és pontosan kövesse a használati utasítást. Ha szükségét érzi, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 880 1870 számon.

2. Honnan tudhatom, hogy a termék valóban hatásos volt?

Azok, akik a száraz szem szindromában szenvednek, megszokhatták, hogy a szemcseppek nedvesítik a szemgolyókat. Fontos a vásárlókat tájékoztatni arról, hogy az Optrex ActiMist™ 2in1 Szemspray másképp működik. A szemspray csukott szemhéjon alkalmazandó, ami segít helyreállítani a károsodott lipidréteget, ezáltal csökentve a nedvességvesztést. A készítmény klinikailag igazoltan hatékony.

3. Miért van az Optrex ActiMist™ 2in1 Szemspray-nek illata?

Az Optrex ActiMist™ Szemspray egy olajbázisú termék, ebből kifolyólag enyhe, természetes lecitin illata van. Ezt az illatot használat után pár perccel még lehet érezni, de alkalmazás után gyorsan elillan.

4. Hogyan tehetem az Optrex ActiMist™ Szemsprayt még frissebbé?

Az Optrex ActiMist™ Szemspray hűtést nem igényel, de akadhat olyan vásárló, aki hidegebben szeretné a spray-t alkalmazni. Nekik ajánlott a spray-t használat előtt egy óráig a hűtőben tárolni. - inkább ne, tartsa be ami a kartonon található infokat
Az Optrex ActiMist™ 2in1 Szemsprayt 2°C és 25°C között kell tárolni, hűvös, száraz helyen.

5. Mennyi ideig használható a szemspray az első felnyitás után?

A szemspray az első felbontás után legfeljebb 6 hónapig használható.

A spray pumpamechnizmusa lehetővé teszi, hogy a szemsprayt más megoldásokkal ellentétben nem kell már 28 nap után eldobni.

6. Mennyi adag van egy palackban?

Minden palack 100 használatra elegendő.

7. Honnan tudhatok meg többet az Optrex ActiMist™ 2in1 Szemspray-ről?

A vásárlóknak ajánlatos elolvasniuk használat előtt az Optrex ActiMist™ 2in1  Szemspray dobozában található tájékoztatót.