Tegye kényelmessé a kontaktlencse viselését

Slightly red eye

Egy pár kontaktlencse sokkal nagyobb szabadságot nyújt, mint a szemüveg, főleg akkor ha szereti a sportokat és az aktív életvitelt. Szemünk kontaktlencse viselése közben hajlamosabb a kiszáradásra, ilyenkor méginkább kell törődnünk azok egészségével.

A lencsék a szemeinket hajlamossá teszik a kiszáradásra. Ha rendszeresen hord kontaktlencsét, akkor segítségre lehet szüksége abban, hogy megelőzze a kellemetlen érzést és a szemei kiszáradását.

Az Optrex Száraz szemre termékskáláján számos olyan készítmény található, ami alkalmas a száraz szem tüneteinek enyhítésére. Az összes készítmény alkalmazható kontaktlencse viselése esetén is.

Szemei nedvesen tartásához, használja az Optrex Nedvesítő Szemcseppet. Ez a termék különösen alkalmas kontaktlencse viselőknek. A szemcseppes megoldáson kívül másfajta lehetőség is adódik,  az Optrex ActiMist™ Szemspray-t Száraz és Irritált Szemre*. A spray azonnal enyhíti a száraz és irritált szem tüneteit, ami közvetlenül a csukott szemhéjon alkalmazandó. Kontaktlencse viselése esetén is biztonságosan alkalmazható. Egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé.

*A száraz és irritált szem az esetek kb. 80%-ában a könnyfilm lipidrétegének károsodása következtében alakul ki.

SHARE: